Întreruperea apei s-a amânat

Deşi, iniţial, s-a anunţat oprirea alimentării cu apă în perioadă 17-19 iunie, şefii operatorului de apă au revenit asupra acestei decizii. Întreruperea furnizării apei pentru două zile, perioadă în care trebuia montată o vână la conducta de la Leorda, a fost amânată, luându-se în calcul că în perioada stabilită iniţial se sărbătoresc Rusaliile şi sunt în desfăşurare mai multe activităţi culturale.

Conducerea Nova Apaserv susţine că lucrările vor avea loc o săptămâna mai târziu, între 24 şi 26 iunie, dar că nu va fi vorba de o oprire generală a sistemului, astfel că măsurile tehnice din acea perioadă îi vor afecta în special pe consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor, unde apa nu va ajunge. Pentru ceilalţi, disconfortul va consta într-o scădere a presiunei apei. Va fi însă necesară şi o oprire generală a sistemului, dar nu s-a stabilit încă perioada.

Reamintim că pentru lucrările de la Leorda sunt necesare nişte măsuri care vor afecta consumatorii de apă din Botoşani, Dorohoi, Bucecea, Flămânzi, Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni.

Citeste si:

Facebook Comments