VIDEO! Invazie de mașini la RAR Botoșani

Eliminarea timbrului de mediu conduce la o supraaglomerare de autoturisme în județul Botoșani. Asta o simt cel mai bine inspectorii de la Registrul Auto Român, filiala Botoșani.

În ultima perioadă, angajații de la RAR și-au suplimentat orele de muncă, iar zilnic sunt verificate cu aproximație 80 de autoturisme. Aglomerația este cauzată și de șoferii din alte orașe care preferă să-și facă verificarea la RAR Botoșani.

De la 1 februarie a fost eliminată taxa auto, iar numărul programărilor la RAR pentru eliberarea documentelor necesare înmatriculării autoturismelor second-hand, achiziționate din străinătate a crescut substanțial.

Programul de lucru a fost prelungit cu o zi, se lucrează și sâmbăta, iar joi, când se lucrează în două schimburi, programul s-a prelungit cu două ore.

La RAR Botoșani am găsit și șoferi din județele învecinate. Au preferat să se programeze pentru inspecția tehnică la Botoșani pentru că la Suceava ar fi așteptat mult mai mult.

Obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă în două moduri: online, pe site-ul www.rarom.ro și prin telefon.

Lunar, la Registrul Auto Român, filiala Botoșani se verifică între 800 și 1000 de autoturisme.

Citeste si:

Facebook Comments