Invazie de șoferi băuți pe drumurile județului! Unii erau aproape de comă alcoolică

Invazie de șoferi băuți pe drumurile județului! Unii erau aproape de comă alcoolică

Dosare penale pe bandă rulantă pentru șoferii prinși băuți la volan. În numai câteva ore polițiștii au tras pe dreapta  5 indivizi care au consumat cantități însemnate de alcool înainte de a se urca la volan.

Vineri, 30 martie, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, poliţiştii oraşului Flămânzi au identificat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Frumuşica, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu.

Procedându-se la testarea alcoolscopică, rezultatul indicat a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La aceeaşi dată, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Vlăsineşti, care se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii de domiciliu.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, poliţiştii Biroului Rutier Botoşani au depistat pe strada Octav Onicescu din municipiu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă dimineață, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală nr. 1 Botoşani au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, care se deplasa pe raza localităţii Tudora.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cele cinci cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, iar la finalizarea cercetărilor se va propune o soluţie procedurală.

Citeste si:

Facebook Comments