VIDEO! Investiții importante la Mitoc, Cordăreni și Mileanca

Îngrijoraţi că le pleacă locuitorii şi rămân fără contribuabili, primarii din judeţ s-au pus pe treabă şi s-au apucat de construit. Au început cu şcolile, grădiniţele şi căminele culturale, pentru care au semnat deja contractele de finanţare şi acum fac licitaţii. În plan, au anunţat ei la conferinţa de presă de la sfârşitul săptămânii trecute, sunt şi câteva drumuri comunale ori extinderea reţelei de apă.

La Cordăreni, spre exemplu, primarul spune că are proiecte să construiască un dispensar medical şi să modernizeze o şcoală prin programul naţional de devoltare locală. În plus, peste 5 milioane de lei va costa şi alimentarea cu apă pentru toţi locuitorii comunei, cum de altfel se va întâmpla şi la Mileanca, potrivit edilului de acolo. Totodată, primarul are în vedere două şcoli, o grădiniţă şi un cămin cultural, de care spune că oamenii duc lipsă.

La conferinţa de vineri a venit şi primarul comunei Mitoc, care a anunţat că a refăcut deja câteva drumuri şi mai are în plan şi altele. Unul dintre ele a fost terminat anul trecut iar pentru alt drum organizează acum licitaţia. Aproape 5 milioane de lei costă respectivele drumuri din comuna de pe malul Prutului.

 

Citeste si:

Facebook Comments