Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranţă al unui post de radio, după o pauză de vorbire prea lungă 

Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranţă al unui post de radio, după o pauză de vorbire prea lungă 

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis de numire în funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă a putut fi auzit live şi la postul de radio Europa FM. Numai că pauzele de vorbire lungi ale preşedintelui au declanşat sistemul de siguranţă al postului. S-a întrerupt, practic, emisia pentru un blues de dragoste rănită: Sam Brown, „Stop!“.

Ieri, la ora 17.30, preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un scurt discurs la Palatul Cotroceni, prin care a anunţat că acceptă propunerea PSD pentru funcţia de premier, pe Viorica Dăncilă.

Conferinţa de presă a preşedintelui României a fost difuzată live şi la postul de radio Europa FM, în timpul emisiunii „Drum cu prioritate“, realizată de jurnaliştii Teodor Tiţă, Filip Standavid şi Radu Constantinescu. S-a putut auzi, aşadar, că Iohannis a vorbit rar, a făcut pauze mari în vorbire, a cântărit fiecare cuvânt. Iar după 4 minute şi 20 de secunde, când se afla înspre finalul discursului, preşedintele a făcut o pauză mai lungă. Înainte de aceasta, ultimele sale cuvinte au fost: „Până acum, prea puţin s-a realizat. Acum PSD trebuie să dovedească că ce a promis face“.

Citiți mai multe pe www.adevarul.ro

Citeste si:

Facebook Comments