VIDEO! Își doresc o casă a lor

O casă! Este visul suprem al unei familii din municipiul Botoșani. Patru copii sunt nevoiți să împartă cu părinții o cămăruță, în care stau cu chirie. Un spațiu îngust, unde abia au loc să se miște. Și nici măcar nu au apă curentă.

Adriana este mama a patru copii extrem de frumoși, cuminți și silitori. Cu toții stau cu chirie în Botoșani într-o cămăruță. Își doresc cu toată ființa lor să aibă măcar un petec de pământ pe care să își construiască propria lor căsuța.

S-au săturat să se gândească că într-o bună zi vor fi nevoiți să se mute și nu vor avea unde. În Popăuți unde locuiesc acum în chirie,instalația electrica este foarte veche, nu au nici măcar apă și sunt nevoiți să care apă de la un izvor.

Puţinii bani adunați din alocațiile copiilor, din munca tatălui și din indemnizația de întreținere a familiei sunt drămăluiți cu chibzuință pentru ca nevoile copiilor , pentru chirie și utilități.

Mai multe informații puteți afla vizionând emisiunea ‘’Oameni și destine’’ difuzată de postul de televiziune Somax Tv și realizată de Ana Maria Macuc. Totodată puteți afla informații și urmărind pagina de facebook a emisiunii ‘’Oameni și destine. ‘’

Citeste si:

Facebook Comments