ISJ Botoșani a luat măsuri împotriva profesorului reținut

ISJ Botoșani a luat măsuri împotriva profesorului reținut

P.L. A fost supendat din funcție

Inspectoratul Școlar județean a deschis propria anchetă în cazul profesorului acuzat că ar fi întreținut relații intime cu mai mulți elevi. Conducerea instituției s-a autosesizat după cele apărute în presa locală. Reprezentanții IȘJ spun că în urma verificărilor efectuate au constatat că nu există probleme de legalitate în ceea ce privește încadrarea pe post a suspectului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, Ciprian Manolache a mai spus că directorii celor două instituții de învățământ unde preda profesorul reținut de procurorii DIICOT, au fost consiliați în privința suspendării contractelor de muncă.

Colegii profesorului acuzat de pornografie infantilă și relații sexuale cu minori, refuză să creadă că acesta ar fi fost în stare de astfel de fapte teribile. Directorul Școlii de Cooperații, unde suspectul și-a reluat cursurile în urmă cu doi ani de zile are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Profesorul acuzat preda turism și alimentație la Școala Profesională de Cooperație și avea câteva ore la Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, la clasa a IX a, unde preda administrație publică.

Citeste si:

Facebook Comments