Istoria și geografia la mare căutare în rândul profesorilor

Istoria și geografia la mare căutare în rândul profesorilor

Istoria, geografia și educația fizică s-au numărat printre materiile cele mai căutate de către candidații pentru posturi de titulari.

Anul acesta aceste materii au luat locul locul limbii engleze sau limbii române, care se aflau până acum în topul preferințelor viitorilor profesori.

La nivelul județului Botoșani, au fost înregistrați 526 de candidați. Dintre aceștia doar 58 au absentat. Spre deosebire de ceilalți ani când abandonul foilor cu subiecte a urcat până la 196 (în 2011), anul acesta doar 65 de candidați s-au retras. Se pare că nici acum subiectele nu au fost pe măsura așteptărilor acestora. Din fericire atât pentru candidați cât și pentru comisie, examinarea s-a desfășurat fără incidente.

Rezultatele inițiale vor fi afișate pe data de 27 iulie, în timp ce notele finale vor fi afișate pe data de 3 august. Candidații vor avea posibilitatea de a depune contestaţiile în zilele de 27.07.2016, până la ora 21:00 şi de 28.07.2016, până la ora 15:00. Acestea vor fi depuse la sediul inspectoratului şcolar.

 

Citeste si:

Facebook Comments