VIDEO! ITM anchetează cazul bărbatului decedat vineri

Noi detalii în cazul bărbatului care a murit săptămâna trecută lângă mall. Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani s-a autosesizat şi a început de vineri o anchetă iar poliţia a deschis un dosar penal.

Tragedia s-a întâmplat vineri când un botoşănean care ajuta la curăţenie a fost găsit decedat după ce acoperişul unei construcţii s-a prăvălit peste el.

Ancheta inspectorilor este încă în desfăşurare. Deocamdată au stabilit doar că terenul unde a avut loc tragedia nu este în proprietatea unei firme. De asemenea, reprezentanţii instituţiei nu au reuşit încă să stabilească dacă bărbatul era sau a fost vreodată angajat cu forme legale. Investigaţii fac şi poliţiştii, care au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Incidentul a avut loc în prima parte a zilei. În timp ce făcea curăţenie, un botoşănean de 60 de ani a murit după ce a fost prins între un gard de fier şi acoperişul unei construcţii. Lemnele l-au lovit chiar în gât iar impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit strangulat.

 

Citeste si:

Facebook Comments