Iulian Rotariu – tu ești campionul nostru!

Iulian Rotariu – tu ești campionul nostru!

Asta au spus-o colegii de la ISU Botoșani, dar și cei prezenți în sala de ședințe Nicolae Iorga din cadrul Palatului Administrativ. Vineri dimineață, Conducerea județului Botoșani, al municipiului, dar și a unor instituții publice au venit să-l felicite pe plutonierul major Iulian Rotariu. În sală a fost prezentă și președinta Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoșani, Gabriela Petrea. Iulian a precizat de la începutul competiției Gobi March că el va alerga pentru copiii cu autism. Și nu în ultimul rând, trebuie spus că în sală au fost prezenți copiii lui Iulian, David și Maria, soția mama sa, cărora le-a mulțumit enorm că au fost alături de el și că l-au înțeles.

Colonelul Cristian Amarandei, şeful IJSU, a mulţumit participanţilor la întâlnire pentru faptul că au venit în număr atât de mare pentru a împărtăși bucuria succesului pe care l-a repurtat plt. maj. Iulian Rotariu.

Iulian Rotariu a povestit pe scurt cum a decurs maratonul în deşertul Gobi și momentele grele prin care a trecut pentru a ajunge la finish.

Prefectul Dan Nechifor şi-a exprimat intenţia de a-l ajuta pe Iulian Rotariu în toate demersurile necesare înscrierii în următorul maraton şi i-a oferit o plachetă aniversară şi o diplomă de excelenţă.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că în cel mai scurt timp, printr-o hotărâre de Consiliu Local, Iulian Rotariu va deveni cetățean de onoare al orașului.

O plachetă şi o diplomă de excelenţă i-a oferit maratonistului şi Consiliul Judeţean, reprezentat de vicepreşedintele Dorin Birta, care i-a urat succes în următoarele curse.

O intervenţie specială pentru Iulian Rotariu a avut şi col. (r) Radu Anton, fostul şef al IJSU, actual consilier judeţean, care l-a felicitat pe campion pentru performanţă, dar a pus accent pe familia sa.

Președinta Asociației Părinților Copiilor cu Autism Botoșani, Gabriela Petrea, i-a mulțumit lui Iulian Rotariu că a susținut cauza și peste hotarele României.

Întâlnirea s-a încheiat cu promisiunea tuturor celor implicaţi de a-l ajuta pe Iulian Rotariu să se înscrie în următoarea competiţie, după care toți cei prezenți au făcut o fotografie de grup.

 

Citeste si:

Facebook Comments