VIDEO! Jandarmul anului la Botoșani

Jandarmii botoșăneni au tras astăzi linie și și-au prezentat realizările de peste an. 2017 a fost un an cu mii de intervenții. Deși au resurse limitate în privința dotărilor, angajații în uniforme albastre susțin că au făcut față cu brio misiunilor la care au participat.

În semn de recunoștință, șeful Jandarmeriei botoșănene a premiat mai mulți jandarmi cu merite deosebite și a desemnat jandarmul de onoare al județului.

Sala mare a Prefecturii a fost astăzi plină la capacitate maximă. Angajații Inspectoratului Județean de Jandarmi au fost prezenți la bilanțul anual de activitate prezentat de colonelul Dobrin Cristian Onofrei.

La bilanț au participat șefii județului, reprezentanți ai structurilor MAI iar în sală s-a aflat și Radu Todoran, inspector general al Jandarmeriei Romane.

În încheiere, șeful Jandarmeriei de la Botoșani a acordat diplome de merit iar jandarmul de onoare al județului a fost desemnat plutonierul major Ioan Asăvoaie din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Botoșani. Acesta s-a remarcat prin constatarea a 25 de infracțiuni și a 185 de fapte contravenționale.

Citeste si:

Facebook Comments