Jucătorii de la FC Botoșani sunt optimiști

Ei joacă sâmbătă cu CFR Cluj

Jucătorii de la FC Botoșani sunt optimiști și vor să vină cu o victorie în urma partidei cu CFR Cluj. Deși clubul din Cluj a achiziționat jucători de valoare, totuși elevii lui Leo Grozavu nu se lasă intimidați.

Chiar fundașul central de la FC Botoșani, Florin Plămadă, a declarat că își dorește să marcheze un gol în meciul cu CFR Cluj. Florin vrea ca echipa sa să vină acasă cu victorie, însă, așa cum a spus el, important este ca FC Botoșani să nu piardă.

Revenit în echipa de start a FC Botoșani, după plecarea lui Cristi Pustai, fundașul central Andrei Patache spune că nu-i este frică de CFR Cluj. Mai mult, el a explicat că atât el, cât și colegii lui de echipă vor juca cu cei din Cluj de la egal la egal.

Andrei Patache a mai precizat că a trecut peste acele momente grele din punct de vedere psihic fiindcă nu reușea să prindă lotul, iar acum se simte chiar foarte bine.

FC Botoșani joacă sâmbătă seară, începând cu orele 18.00, cu echipa CFR Cluj în cadrul etapei a VII-a în play-out-ul din Liga 1.

Citeste si:

Facebook Comments