Kinetoterapia, leacul durerilor chinuitoare

Kinetoterapia este salvarea botoşănenilor chinuiţi de durere.

Din ce în ce mai mulţi oameni apelează la astafel de centre de sănătate si recuperare, din cauza durerilor frecvente care apar mai ales în zona spatelui . Iar cei afectați trebuie să știe că atitudinea corporală greşita, lipsa mişcării, obiceiuri de viaţă nesănătoase încă din primii ani de viaţă sunt cateva din cauzele care duc la grave probleme de sănătate şi care necesită sfatul şi ajutorul medicilor.

Cele mai frecvente afecţiuni care necesită atenţia kinetoterapeutului sunt durerile în zona lombară, reumatismul sau alte afecţiuni ale articulaţiilor

Medicul kinetoterapeut , Mihai Venedict ne învaţă când trebuie să apelăm la astfel de centre şi, totodată, prezintă noi tehnici în acest domeniu.

Prin fizioterapie si masaj terapeutic se decontractă și se tonifică muşchii, durerea nu mai e la aceeași intensitate iar mişcările pot fi executate cu uşurinţă. Tratamentul este individual, fiecare pacient fiind tratat în funcție de afecțiunile sale. Recuperarea include reeducarea posturală locală, restabilirea supleţei şi restabilirea forţei musculaturii.

Citeste si:

Facebook Comments