L-a ucis cu sânge rece

Detalii incredibile ale crimei din Gorbănești ies la iveală după ancheta procurorilor.

Medicii chemați să ajute bărbatul înjunghiat în propria casă de cel căruia îi întinsese o mână de ajutor, au fost șocați de ce au găsit. Iar concluziile legiștilor sunt de-a dreptul înfiorătoare. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Din cercetările procurorilor, se pare că în seara incidentului cei doi bărbați consumaseră spirt medicinal.

La un moment dat, între aceștia a izbucnit o ceartă, moment în care agresorul și-a înjunghiat victima folosind cuțitul de bucătărie. Nu o dată ci de 4 ori a făcut acest gest pentru a se asigura că victima nu mai are nicio șansă să scape cu viață.

Medicii legiști au descoperit că bărbatul suferise o plagă în zona toracică dreaptă, două în zona toracică stângă și în omoplatul stâng.

Cea mai gravă plagă a suferit-o însă în jurul gâtului: 14 centimetri lungime și 3,3 cm lățime. Aceasta se pare că i-a cauza decesul. Amintim că teribila crimă a avut loc în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, la Gorbănești.

Un bărbat de 57 de ani a fost aproape decapitat de omul pe care l-a primit sub acoperișul său.

Cel suspectat de a fi săvârșit cumplita crimă este chiar prietenul bărbatului în vârstă de 32 de ani. Călăul i-a spus unui vecin fără nicio remușcare, ceea ce făcuse. Ba mai mult decât atât a recunoscut în fața polițistilor crima comisă și le-a indicat chiar și locul unde aruncase instrumentul crimei.

Acum suspectul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor și va sta după gratii până pe 4 februarie.

Citeste si:

Facebook Comments