VIDEO! La mulți ani pentru salvatorii de vieți!

Se implică trup și suflet și își riscă siguranța lor pentru a salva! Indiferent că este vorba de incendii, inundații sau accidente rutiere, pompierii sunt nelipsiți când vine vorba de salvarea unor oameni . Astăzi, 13 septembrie, este ziua lor, ziua pompierilor, iar comunitatea întreagă nu găsește suficiente cuvinte să le mulțumească și să le arate recunoștință pentru tot binele făcut.

Este o zi specială pentru salvatorii de vieți și bunuri! Chiar dacă este ziua lor, pompierii sunt și astăzi la datorie, doar că, au îmbrăcat haina de sărbătoare. De dimineață, s-au depus jerbe de flori la monumentul eroilor din fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență .

Salvatorii au organizat în acest an un eveniment special, la Săveni, pentru ca și locuitorii micului oraș să se bucure de festivitate, iar cei mai mici să îl vadă pe pompierul SAM și să înveţe să devină salvatori.

Pentru că este o zi specială, și botoșănenii de rând, cei care îi stimează pe pompieri, dar și-ar dori să îi vadă doar la evenimente festive, și nu în misiuni, le-au transmis felicitări și încurajări.

Sărbătoarea Zilei Pompierilor a fost legal oficializată începând cu anul 1953.

Citeste si:

Facebook Comments