La muncă, după trei luni

Circulăm pe drumuri din ce în ce mai proaste iar directorul de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani a fost în concediu nu mai puțin de trei luni de zile.

A fost o pauză de odihnă și un concediu medical. Șeful de la drumuri a revenit cu forțe proaspete la serviciu iar prima oprire a făcut-o la biroul președintelui Consiliului Județean. Șeful de la județ a anunțat deja că la DJDP bate vânt de schimbare în ceea ce îl privește pe Sorin Clim.

În cursul dimineții directorul de la drumuri a venit să-i ureze cele mai calde urări de sărbători președintelui Consiliului Județean. Sorin Clim s-a intors la serviciu după un concediu prelungit.

După o perioadă de odihnă s-a îmbolnăvit și a intrat în concediu medical. Gurile rele spun însă că vestea schimbării din funcția de conducere a ajuns la urechile lui iar acesta ar fi încercat să amâne cât mai mult momentul.

Una peste alta, Sorin Clim se arată mulțumit de activitatea sa din fruntea DJDP.

Nu de aceeași părere este însă și președintele Consiliului Județean, în subordinea căruia se află Direcția de Drumuri. Rămâne Sorin Clim director la DJDP?

La începutul noului an, cel mai probabil șeful de la județ va lua o decizie în ceea ce privește înlocuirea lui Sorin Clim de la DJDP.

Citeste si:

Facebook Comments