La Parcul de Agrement de la Cornișa lipsesc utilitățile

La Parcul de Agrement de la Cornișa lipsesc utilitățile.

În urma verificărilor făcute de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, s-a descoperit că la Cornișa nu există curent electric și canalizare. În plus, în urma ploilor din această lună, s-au descoperit câteva defecțiuni de executare

. La toate acestea se mai adaugă și lipsa unui administrator al acestui parc de agrement. Iar această problemă era inclusă în proiectul de hotărâre realizat chiar de fostul edil Portariuc. Dar din lipsă de cvorum, consilierii locali PSD fiind absenți, ședința ordinară a Consiliului Local nu s-a mai ținut.

La Cornișa în momentul de față lucrări cu întârzieri mari sunt cele de la patinoar. Heleșteul din care pleacă caiacele pentru râul de rafting nu este finalizat, pompele nu sunt montate, acolo sunt lucrări de mare anvergură. Au apărut probleme în urma ploilor care afectează partea de plajă a bazinului exterior. S-a contractat o expertiză și vor veni niște profesori universitari de la Iași care să spună ce măsuri trebuie luate, după care constructorul să le remedieze.

Banii pentru finalizarea lucrărilor de la Cornișa vor fi din împrumut contractat de Primăria municipiului Botoșani în valoare de 12 milioane lei de la CEC Bank. Primarul Cătălin Flutur a precizat că acești bani vor acoperi toate lucrările.

Citeste si:

Facebook Comments