La Spitalul Județean pacienții cumpără medicamentele necesare tratamentului!

La Spitalul Județean pacienții cumpără medicamentele necesare tratamentului!

La Spitalul Județean pacienții cumpără medicamentele necesare tratamentului! Și asta este valabil tuturor persoanelor fie că a plătit ani întregi la sistemul de asigurări de sănătate, fie că nu este asigurat. Problema lipsei medicamentelor în unitățile medicale din Romania a atins și Spitalul Județean “Mavromati” Botoșani.

În ultima perioadă, mai mulți pacienți internați la această unitate medicală se plâng că sunt nevoiți să cumpere medicamentele de care au nevoie pentru tratament, chiar dacă sunt asigurați la Sănătate. Au fost situații când pacienții au fost nevoiți să cumpere inclusiv catetere. Această situație a fost semnalată inclusiv de medicii din cadrul Spitalului Județean.

În schimb, conducerea Spitalului Județean spune că situația nu este atât de gravă față de ceea ce se spune fiindcă acolo unde lipsesc anumite medicamente ele pot fi înlocuite cu alte variante ale medicamenului respectiv.

Despre faptul că pacienții își cumpără medicamentele pentru a continua tratamentul, purtătorul de cuvânt al unității medicale a spus sec: NU POT SĂ COMENTEZ.

Citeste si:

Facebook Comments