VIDEO! La un pas de moarte, la piscină

Momente de groază la o piscină din curtea unui locuitor din Flămânzi! Un băiat de 17 ani a fost la un pas de înec după ce s-a aplecat să scoată ceva din apă. Adolescentul s-a dezechilibrat, a căzut și a rămas în piscină minute în șir până când un prieten a intrat să îl salveze.

Băiatul a fost resuscitat până a dat semne de viață, preluat în comă de un echipaj SMURD și transportat la spital. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea pacientului.

Adolescentul de 17 ani a mers să își viziteze un prieten care tăia iarba în curtea unor vecini. Oamenii au în grădină o piscină adâncă de 3 metri.

În timp ce amicul lui își făcea treaba în curte, băiatul s-a apropiat de marginea apei și i-au căzut ochelarii. S-ar fi aplecat să îi ridice dar a căzut și nu a mai reușit să iasă. Prietenul a sesizat dispariția după câteva minute și a sărit în apă să îl salveze. Băiatul a reușit să îl scoată la suprafață și a cerut ajutor.

La fața locului a ajuns o ambulanță iar la scurt timp și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Minute în șir cadrele medicale l-au resuscitat pe marginea piscinei iar apoi l-au băgat în ambulanța SMURD. Lângă autosanitară, mama și sora lui își frângeau mâinile de suferință.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nefericitul eveniment. Proprietarii piscinei nu se află în localitate .

Citeste si:

Facebook Comments