VIDEO! La un pas de moarte

Un bătrân de 96 de ani a trecut prin clipe de coșmar după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu. Bărbatul a suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului. Nenorocirea a avut loc miercuri după-amiază în comuna Știubieni.

Casa unui bătrânel în vârstă de 96 de ani s-a făcut scrum după ce un incendiu a mistuit-o. În momentul producerii nenorocirii, bărbatul se afla singur în casă. Nu are copii, iar soția i-a murit acum mult timp. Cea care a văzut incendiul și a sunat la 112 a fost femeia care îl îngrijea.

Din câte se pare aceasta mersese împreună cu fiul ei la casa bătrânului. Când a ajuns acolo a văzut fumul gros și si-a chemat fiul să îl scoată pe bietul om din flăcări. Tânărul spune că a încercat de două ori să îl salveze pe bătrân dar fumul înecăcios și flăcările l-au împiedicat.

Băiatul nu știe de la ce ar fi pornit incendiul, crede însă că bătrânelul ar fi pus ceva pe plita încinsă.

La casa mistuită s-au adunat și localnicii. Aceștia nu își explică cum a izbucnit incendiul pentru că spun ei, femeia care îl îngrijea, ar fi legat cu sârmă portița sobei ca bătrânul să fie în siguranță.

Oamenii din sat au numai cuvinte de laudă la adresa femeii. Spun despre ea că este muncitoare și sufletistă.Ba mai mult are grijă de încă trei bătrâni.

La fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD care l-a preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii s-au chinuit minute bune să stingă incendiul ce a provocat pagube de aproximativ 10.000 de lei.

 

Citeste si:

Facebook Comments