La un pas de tragedie

Un conflict pornit la beție avea să se termine cu o tragedie.

Doi tineri au ajuns, joi seară, la spital după ce au fost înjunghiați de un consătean cu 20 de ani mai în vârstă. S-a întâmplat în comuna Corni unde, din câte se pare, cei implicați în scandal au consumat alcool într-un bar. Unul dintre tinerii transportați, ieri seară la spital, a fost băgat în sala de operații, iar medicii au fost nevoiți să îi scoată splina.

Un tânăr de doar 23 de ani se zbate între viață și moarte, după ce , ieri seară a fost înjunghiat de un consătean.

Incidentul a avut loc aseară în localitatea Corni din judeţul Botoşani, în apropierea unui bar. Tânărul de 23 de ani s-ar fi luat la ceartă cu un bărbat în vârstă de 43 de ani. Cei doi au ieșit în afara localului, iar conflictul a degenerat. În apărarea tânărului ar fi intervenit un amic.

Atunci, individul de 43 de ani a scos un briceag cu care i-a înjunghiat pe cei doi, și mai apoi a fugit lăsându-și victimele într-o baltă de sânge.

Un alt tânăr care se afla în incinta barului spune că agresorul s-ar fi legat şi de el înainte de a ieşi afară. Nu ştie dacă agresorul a avut sau nu vreun cuţit la el.

Martorii au sunat la 112. În câteva minute la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Imediat ce a ajuns la Spital, tânărul de 23 de ani a fost băgat în sala de operații, iar medicii au fost nevoiți să îi scoată splina. În timpul intervenției acesta a intrat în stop cardio respirator. Starea lui este în continuare extrem de gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Cazul este cercetat acum de către poliţisti. Urmează să se stabilească circumstanţele producerii accidentului precum şi vinovaţii.

Citeste si:

Facebook Comments