La volanul unui autoturism de lux cu acte expirate și fără permis

La volanul unui autoturism de lux cu acte expirate și fără permis

Conducea un autoturism de lux chiar daca nu avea permis, iar autorizația de circulație provizorie, precum și cartea de asigurare erau expirate.

Duminică, în jurul orei 14.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au oprit în trafic, în localitatea Bordei, judeţul Botoşani, un autoturism marca Volkswagen Touran, cu numere de înmatriculare provizorii.

La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Ionel M., de 35 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că atât autorizaţia de circulaţie provizorie precum şi cartea de asigurare prezentate pentru autoturism sunt expirate.

De asemenea, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere.

Citeste si:

Facebook Comments