Lansare inedită de carte, scrisă de elevii unei clase de la Școala Numărul 7

Copiii au imaginație bogată iar când gândurile și ideile lor sunt puse pe hârtie, pot lua naștere adevărate opere. Iar asta au dovedit pe deplin o clasă de elevi extrem de talentați, de la școala numărul 7 din municipiul Botoșani. Fiecare copil a scris câte o poezie haioasă iar toate au fost adunate într-o cãrticicã cu autor colectiv.

Micuții și-au prezentat creațiile literare cuprinse în cartea ”Luminițe vesele” în fața a doi cunoscuți și îndrăgiți scriitori din Botoșani, Gellu Dorian și Nicolae Corlat.

Miercuri, școala gimnazială numarul 7 a fost gazda unui eveniment inedit. Elevii unei clase de a IV-a, sub îndrumarea cadrului didactic Mihaela Horodincu, au primit vizita a doi dintre cei mai cunoscuți scriitori contemporani ai Botoșanilor, în cadrul unui proiect de suflet, născut din munca unor copii – lansarea unui volum de poezii.

Și pentru că imaginația și creativitatea nu le lipsește, elevii din clasa a IV a au realizat și individual câte o carte. S-au întrecut unii pe alții la scris poezii, compuneri, chiar și povești din benzi desenate și fiecare dintre ei și-au prezentat astăzi lucrările.

Mai apoi, copii și-au recitat versurile scrise chiar de ei care au fost incluse în volumul ”Luminițe Vesele”. Totul a fost realizat sub îndrumarea și coordonarea profesorului Mihaela Horodincu.

Evenimentul s-a încheiat cu o surpriza muzicală oferită invitaților.

Citeste si:

Facebook Comments