VIDEO! Lecție de jurnalism în platourile SOMAX TV

Lecții de jurnalism oferite copiilor chiar în platourile SOMAX TV. Zeci de copii de la mai multe școli din municipiul dar și județ au avut astăzi parte de o o experiență inedită pentru ei. Micuții au învățat chiar de la sursă, câteva dintre secretele televiziunii. Mulți dintre ei au fost impresionați și spun că în viitor vor să se facă reporteri, cameramani sau prezentatori de știri.

A devenit deja o tradiția ca în cadrul Săptămânii Altfel, copiii să ne viziteze postul de televiziune și să învețe câteva din tainele jurnalismului.

Și astăzi zeci de copii de la şcoala nr 17 dar și de la școala din Bucecea au aflat câtă muncă este depusă de o echipă întreagă pentru ca botoșănenii să fie informați bine în fiecare zi. Copiii fost fascinați de ceea ce au auzit și mai ales de ceea ce au văzut. Atât de mult încât unii dintre ei se gândesc că atunci când vor fi mari vor lucra ca reporteri, cameramani sau prezentatori de știri.

Cei mai curajoși au și făcut primul pas. Au luat microfonul în mână și și-au luat la întrebări colegii.

În Săptămâna Altfel elevii au parte de lecții și activități inedite, cele mai multe fiind organizate în afara unităților de învățământ.

Citeste si:

Facebook Comments