VIDEO! Lectie de viață de la un elev nevăzător

Nevăzător, dar mânat de dorința de a nu fi doar un simplu adolescent, unul dintre elevii speciali ai Liceului Tehnologic ‘’Sfântul Stelian’’ le dă tuturor o adevărată lecție de viață.

Băiatul este extrem de talentat și pasionat de muzică populară, ia lecții de canto si face și numere de stand-up comedy. Vorbim despre elevul Tony Toma, mândria întregului liceu dar și a familiei.

La doar 17 ani, Tony dă lecții de fericire. Deși este un copil special aduce bucurie pe chipurile și în sufletele tuturor celor care ajung să îl cunoască. Este un tânăr talentat și foarte glumeț, nu ai cum să nu rămâi impresionat de calitățile și vocea îngerească.

A debutat în muzică la vârsta de 15 ani. În clasa a X-a are în palmares numeroase premii obținute la concursuri naționale. Spune că nu si-a dorit să primească premii ci doar să acumuleze experiență.

Tony nu excelează doar în muzică ci și în stand-up comedy.

Tony spune că darul muzicii îl moștenește de la răposatul lui tată, care s-a stins din viață la 42 de ani.Tony este un copil perfectionist.

Nu este doar mândria mamei ci și a colegilor, a profesorilor si chiar a directorului liceului. Cu totii au doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Directorul liceului ‘’Sfântul Stelian’’, Loredana Secrieru, spune despre Tony că este un talent înnăscut.

A participat la competiții precum: ‘’Vis de artist’’, ‘’Inimi la Unison’’ unde a obținut premiul I dar cea mai mare realizare a lui Tony este premiul obținut la Mamaia la festivalul național, ‘’Dobroge Vatră de Folclor’’.

Citeste si:

Facebook Comments