VIDEO! Lecție de viață din scaunul cu rotile

Și-a învins destinul și își trăiește viața într-un scaun cu rotile. Fiecare zi este o provocare și o demonstrație că se poate. De aproape două decenii este țintuit într-un cărucior dar a învățat să fie independent și să se descurce.

Vă prezentăm astăzi povestea unui botoșănean a cărui viață s-a schimbat radical din cauza inconștienței unui bărbat care s-a urcat băut la volanul unui tractor și l-a strivit cu mastodontul.

Până la 37 de ani, Marcel Anton a fost un om fericit. Avea o familie frumoasă, trei copii și un trai decent. A fost șofer de tir și a străbătut lumea în lung și în lat. Viața lui avea să ia o altă turnură în anul 2000 iar de atunci au urmat ani de chin și suferință. Acum, povestește cu o oarecare detașare drama suferită, însă i-a mult timp să se acomodeze cu gândul că niciodată nu va mai fi un om normal.

Practic șansele la viață au fost limitate dar a răzbit.

Recunoaște că viața în scaunul cu rotile este o încercare continuă de depășire a propriilor neputințe, dar nu se dă bătut. Deși este țintuit într-un scaun cu rotile, nu a renunțat la șofat. A primit în dar o mașină.

A adaptat-o pentru nevoile lui și i se luminează fața când povestește despre traiul lui de odinioară.

Se gândește și la viitor. Vrea să fie sănătos, să își vadă nepotul mare. Este împăcat cu gândul că nimic nu va mai fi ca înainte dar nu se dă bătut.

Citeste si:

Facebook Comments