Lecţii de circulaţie rutieră pentru copii

Micuții au ascultat cu atenție sfaturile polițiștilor

Sâmbătă, prichindeii botoşăneni, împreună cu părinţii sau bunicii, au avut parte de o lecţie interactivă de circulaţie rutieră, predată chiar de poliţişti. Prima parte a lecţiei de educaţie rutieră a fost una teoretică, în care cei mici au învăţat în ce condiţii pot travesa strada şi, totodata, au învăţat semnificaţia indicatoarelor rutiere.

In cea de-a doua parte a lectiei, cei mici au aplicat cunoştintele proaspăt culese, printr-un joc de circulaţie rutieră în cadrul unui orăşel conceput de poliţişti.

Scopul acestor campanii reprezintă un semnal de alarmă asupra riscurilor în care sunt supuşi cei mici atunci cand circulă singuri pe strada, și nu cunosc regulile de circulaţie.

Organizarea evenimentului este la a 4a ediţie şi pare să se bucure de un real succes, numărul micuților care participă crescând de la un an la altul.

Atenţi la explicaţiile şi informaţiile oferite de poliţişti, cei mici şi-au însuşit regulile de circulaţie şi au conştientizat importanţa respectării lor. La final, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu premii.

Citeste si:

Facebook Comments