Leo Grozavu a intrat «în pâine» la FC Botoșani

Are planuri mari

Leo Grozavu a intrat «în pâine» la FC Botoșani. De marți după-amiază, echipa locală are, în mod oficial, antrenor. Leo Grozavu a plecat de la Gaz Metan Mediaș, echipă pe care a lăsat-o pe primul loc în seria a II-a a ligii secunde. Abia sosit în localitate, Leo a spus și de ce a ales să revină la FC Botoșani.

Noul antrenor a spus și care sunt obiectivele lui în ceea ce privește echipa pe care o va antrena. Primul este de a nu retrograda în Liga a doua și, apoi, planuri mult mai ambițioase, dar în același timp și realiste. Pentru că, așa cum spunea Leo, FC Botoșani are potențial și jucători buni.

În primul rând, Leo Grozavu este mulțumit de echipă, dar, mai ales, este încântat că jucătorii sunt entuziaști și dornici să joace cât mai bine.

Leo Grozavu a fost întrebat și cum va lucra cu Deyvidas Matulevicius, jucătorul cu care a avut un conflict verbal destul de urât în vara anului trecut. Finanțatorul echipei locale, Valeriu Iftime s-a declarat mulțumit pentru reușita de a-l readuce pe Leo Grozavu, pentru că actualul antrenr este varianta câștigătoare.

Optimist s-a declarat și președintele clubului FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Citeste si:

Facebook Comments