Leo Grozavu a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș

Revine la FC Botoșani

După șase luni, Leo Grozavu revine la echipa din Botoșani. Leo Grozavu a confirmat că a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș și că va reveni la FC Botoșani. Oficialii au spus că, pe moment, el este soluția de salvare de la retrogradare. Problema este că noul antrenor trebuie să se împace în primul rând cu suporterii botoșăneni, cu care a avut mai multe contre înante de a pleca.

Când Leo Grozavu va reveni la FC Botoșani îl va găsi aici și pe Deyvidas Matulevicius, cu care era să se ia la bătaie, în sezonul trecut.

Așadar, Leo Grozavu mai are o problemă de rezolvat. Și anume împăcarea cu Deyvidas Matulevicius. Conflictul dintre cei doi era să degenereze într-o bătaie în iunie anul trecut. La acel moment, Matulevicius activa la Pandurii Târgu Jiu.

Întrebat ce va face atunci când va începe să lucreze cu Leo Grozavu, Matulevicius a început să radă.

Deocamdată contractul între Leo Grozavu și FC Botoșani va fi doar până la terminarea sezonului fotballistic. Așa cum a declarat și Cornel Șfaiter, președintele clubului FC Botoșani, soluția Leo Grozavu este doar una de moment, și anume pentru salvarea echipei de la retrogradare.

Leo Grozavu a părăsit echipa Gaz Metan Medias care este lideră în Seria a II-a din liga secundă a campionatului național de fotbal.

Citeste si:

Facebook Comments