VIDEO! Leo Grozavu și-a dat demisia, după ce l-a bătut pe Golofca

Un gest necugetat a lăsat echipa de fotbal a Botoșaniului fără antrenor. După ce l-a lovit pe banca de rezerve pe Golofca, tehnicianul roș-alb-albaștrilor, Leo Grozavu, și-a prezentat astăzi demisia. Fotbalistul agresat în văzul tuturor spune că s-a gândit inclusiv să-l dea în judecată pe tehnician.

După incidentul petrecut în timpul meciului FC Botoșani-Astra Giurgiu gruparea de pe Municipal rămâne fără antrenor. După ce l-a lovit în văzul tuturor pe Cătălin Golofca,luni seară pe banca de rezerve, antrenorul Leo Grozavu și-a anunțat demisia în cadrul unei conferințe convocate de acesta la sediul clubului botoșănean.

Mai mult decât atât antrenorul botoșănenilor și-a cerut scuze pentru gestul pripit. Tehnicianul roș-alb-albaștrilor spune că și-a cerut iertare inclusiv de la fotbaliștii din lot dar și de la echipa tehnică.

De cealaltă parte fotbalistul Cătălin Golofca spune că cine greșește, plătește, în acest caz Leo Grozavu. Mai mult decât atât jucătorul a precizat că se gândește dacă îl va da sau nu în judecată pe Leo Grozavu.

De intenția antrenorului Leo Grozavu de a renunța la contractul cu echipa botoșăneană a aflat astăzi dimineață și președintele clubului Cornel Șfaițer. Acesta spune că este posibil să nu accepte demisia tehnicianului.

Luni seară în timpul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, antrenorul Leo Grozavu l-a lovit pe fotbalistul Cătălin Golofca aflat pe banca de rezerve. Tehnicianul i-a aplicat corecția după ce jucătorul a fost schimbat din teren și a aruncat tricoul pe jos.

 

Citeste si:

Facebook Comments