VIDEO! Li s-a dus jumătate de mandat

5 iunie 2016 – botoșănenii erau rugați de partidele politice să iasă la vot. Politicienii nu pridideau cu promisiunile și angajamentele. Au trecut exact doi ani de zile de atunci și s-a ajuns la jumătatea mandatului. Urbea este departe de imaginea proiectată de primar în campania electorală iar județul zace în continuare în aceeași sărăcie. I-am întrebat astăzi pe botoșăneni dacă simt totuși că viața li s-a schimbat și iată ce ne-au răspuns.

În urmă cu doi ani, în aceeași perioadă, liberalii sărbătoreau pe jumătate victoria. Cătălin Flutur câștiga Primăria Botoșani dar nu și majoritatea în Consiliul Local. Primarul promitea atunci normalitate și prosperitate pentru oraș.

La capitolul realizări notabile, primarul nu excelează dar are scuze pentru asta. Social democrații au crescut salariile iar banii nu mai sunt suficienți și pentru investiții.

Pe culmile gloriei erau în 2016 și social democrații care au reușit să înroșească județul, majoritatea primarilor aleși fiind de la PSD. Balanța a înclinat în favoarea PSD și la Consiliul Județean. Aceștia au reușit să își impună președinte de Consiliu Județean. Situația nu este roz nici aici pentru că fondurile nu ajung niciodată.

Părerile cetățenilor sunt și pro și contra. Ce le rămâne de făcut botoșănenilor este doar să fie optimiști și încrezători. Aleșii mai au la dispoziție doi ani de zile să demonstreze cât sunt de capabili.

Citeste si:

Facebook Comments