VIDEO! Liberalii botoșăneni cer demisia lui Dragnea

Liberalii botoșăneni cer demisia șefului PSD, Liviu Dragnea. Și asta după ce acesta a fost condamnat în primă instanță la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Astăzi în cadrul unei conferințe organizate la sediul PNL din Botoșani, primarul din Dângeni, Cătălin Rotundu dar și profesorul Daniel Botezatu au cerut din partea liberalilor botoșăneni demisia șefului PSD Liviu Dragnea, după ce, acesta a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare.

Totodată reprezentanții liberalilor botoșăneni au criticat reacțiile social-democraților după aflarea veștii condamnării șefului de partid. Cătălin Rotundu îi acuză pe psd-iști că fac scut în fața liderului de partid condamnat și că vor să modifice legea doar pentru un singur om.

Vă reamintim că șeful PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare pentru o serie de angajări fictive la DGASPC Teleorman. Membrii marcați ai PSD inclusiv, primul-ministru Viorica Dăncilă au criticat decizia magistraților, privind condamnarea liderului lor politic.

 

Citeste si:

Facebook Comments