VIDEO! Liberalii contraatacă: românii o duc mai rău

Bilanţul guvernării partidului social democrat, prezentat de reprezentanţii săi în urmă cu puţin timp, nu e deloc pe placul opozanţilor liberali. Mai mult decât atât, spun aceştia, lucrurile sunt de fapt pe dos, când vine vorba de cetăţeni şi situaţia lor financiară. Totul s-a scumpit, banii tot nu ajung de la o lună la alta şi haosul creat de reprezentanţii partidului de la putere nu a făcut decât să adâncească situaţia economică a ţării, a spus unul dintre parlamentarii partidului liberal azi în conferinţă de presă.

Primul punct atins a fost cel al preţurilor. Potrivit senatorului Costel Şoptică toate alimentele sunt mai scumpe acum cu peste 4 %,iar celelalte mărfuri cu peste 7 %. La fel s-a întâmplat şi cu facturile la utilităţi sau când vine vorba de combustibil, unde măsurile luate anul trecut au dus la o scumpire sesizabilă. Ceea ce a făcut ca rata inflaţiei să depăşească 5% .

Mai mult, dezechilibrele la nivelul întregii Românii sunt de fapt mult mai grave, potrivit informaţiilor reprezentanţilor partidului naţional liberal.

Importăm mult mai mult decât exportăm iar datoria publică şi privată a României este aproape de 100 de miliarde de euro. De la toate aceste probleme ar fi vrut pesediştii să distragă atenţia prin mitingul din week-end-ul trecut.

Reprezentanţii PSD au emis în urmă cu câteva săptămâni un comunicat de presă prin care subliniau victoriile pe plan economic, precum creşterea puterii de cumpărare sau avansul produsului intern brut.

 

Citeste si:

Facebook Comments