VIDEO! Licitație anulată pentru o bijuterie a orașului

Când în sfârșit s-au bucurat că au obținut bani europeni pentru reabilitarea Bisericii ”Sfântul Gheorghe”, autoritățile locale și preotul paroh al lăcașului de cult, au avut o dezamăgire mare.Suma primită de la Uniunea Europeană nu este suficientă pentru amploarea lucrării iar la licitație s-a prezentat o singură asociere de firme. Aceasta nu îndeplinește însă o serie de condiții, motiv pentru care licitația trebuie reluată.

Sunt șanse aproape de zero ca lucrările la reabilitarea Bisericii simbol a orașului, să demareze în acest an. După o îndelungă așteptare, Uniunea Europeană a aprobat proiectul privind reabilitarea monumentului istoric.

Când au organizat licitația, autoritățile au constatat însă că nu există interes din partea firmelor de construcții. Și-a manifestat interesul o firmă italiană în asociere cu o societate românească dar nu au respectat condițiile impuse.

Valoarea proiectului depășește 5 milioane de lei însă suma este extrem de mică pentru amploarea șantierului, acesta fiind și motivul pentru care interesul firmelor de construcții a fost scăzut.

Citeste si:

Facebook Comments