Liderul PSD din Senat, vizită la Botoșani

Liderul PSD din Senat, vizită la Botoșani

Liderul social democraților din Senatul României, Șerban Nicolae a ajuns sâmbătă la Botoșani.

Șerban Nicolae a avut o întrevedere cu membrii partidului roșu din județul nostru și a reamintit de măsurile Guvernului social democrat. Printre altele acesta a făcut precizări și despre protestele românilor din Piața Victoriei și a precizat că jandarmii au acționat conform legii.

Este pentru prima dată când Șerban Nicolae ajunge la Botoșani. În cursul zilei de sâmbătă, cu ușile închise, liderul grupului PSD din Senat a discutat problemele din interorul partidului dar și despre problemele primarilor. După întâlnirile din culisele partidului, flancat de senatorii Doina Federovici și Lucian Trufin, liderul de la București a susținut o conferință de presă.

Întrebat de jurnaliști cum comentează mișcările de stradă din Piaţa Victoriei, Șerban Nicolae consideră că protestele au fost nejustificate iar cei nemulțumiți ar trebui să se prezinte la vot din 4 în 4 ani.

Liderul senatorilor social democrați a prezentat și o serie de măsuri puse în aplicare de Guvernul PSD și a ținut să precizeze faptul că o modificare a legilor justiției a fost imperios necesară.

Citeste si:

Facebook Comments