Lista PSD pentru alegerile parlamentare

Lista PSD pentru alegerile parlamentare

PSD Botoșani își face lista pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Termenul limită până când social-democrații își puteau depune candidaturile în vederea intrării în cursa electorală pentru un mandat de parlamentar a expirat pe 15 septembrie. Practic, de astăzi, se va pregăti lista cu candidații din partea PSD Botoșani pentru un post la Senat sau Camera Deputaților.

Dintre actualii parlamentari care își doresc un nou mandat se numără senatorul Doina Federovici și deputatul Tamara Ciofu.

Printre cei înscriși pe lista de candidați se mai află Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoşani, directorul Casei Județene de Pensii, Marius Budăi, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Costel Lupașcu, comisarul-șef al Gărzii de Mediu, Răzvan Rotaru, fostul primar Ovidiu Portariuc, fostul director al Zonei Metropolitane, Cătălin Olaru, primarul comunei Vlăsinești, Lucian Trufin și Iulian Oniciu, fostul consilier al lui Șerban Mihăilescu.

Ultimul care s-a în lista de candidaturi este viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Acesta s-a înscris pe ultima sută de metri după ce Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat că va sprijini tinerii care doresc să ocupe funcții în Parlamentul României.

Ordinea candidaților pe listă va fi hotărâtă în urma votului Biroului Permanent Județean.

Citeste si:

Facebook Comments