Lovită cu o cruzime greu de imaginat cu picioarele, una dintre victime a zăcut zeci de minute în zăpadă. Fiul: ”Am găsit-o inconștientă și umflată de bătută ce era”

Lovită cu o cruzime greu de imaginat cu picioarele, una dintre victime a zăcut zeci de minute în zăpadă. Fiul: ”Am găsit-o inconștientă și umflată de bătută ce era”

Ce poate fi în sufletul unui copil când își vede mama pe un pat de spital plină de sânge și vânătăi, bătută fără milă de indivizi fără scrupule și fără inimă. Lui Andrei, fiul femeii de 48 de ani snopită în bătaie, joi seara, pe strada Pod de Piatră din municipiul Botoșani, îi tremură sufletul.

Și-a văzut mama plină de vânătăi și suferind cumplit. Femeia este în stare gravă și este necesar transferul ei la un Spital din Iași. Dispera, Andrei cere ajutorul tuturor botoșănenilor. Celor care îi pot oferi orice informație pentru a da de urma atacatorilor. Huligani care pentru un cercel și un telefon au fost în stare să comită un asemenea act barbar.

”Am primit un telefon că mama mea este la urgențe. Și când am venit aici am găsit-o inconștientă, umflată de bătută ce era. A fost atacată, i s-a furat geanta , telefonul, cercelul din ureche și bătută cu cea mai mare cruzime posibilă. Prima dată cel care a furat telefonul era unu și au mai venit doi și au început să o lovească cu picioarele. Și au lovit-o până au lăsat-o inconștientă. A rămas, a stat 40 de minute jos, acolo în zăpadă și după aia s-a ridicat, a ajuns la un bar și femeia de la bar a sunat la poliție, i-a dat apă a șters-o pe față și a venit poliția”, a mărturisit fiul femeii .

Polițiștii botoșăneni sunt în alertă maximă! Alte patru femei au fost snopite în bătaie imediat după lăsarea întunericului. Prima victimă a fost o bătrânică de 80 de ani, bătută fără milă chiar în scara blocului în care aceasta locuia pe strada Gheorghe Avrămescu.

La câteva minute, o altă femeie de pe strada Împărat Traian este atacată, lovită și jefuită în fața casei.

A doua seară, tot după lăsarea întunericului, alte trei femei cad victime huliganilor. Toate au ajuns la spital. Din păcate, indivizii încă nu au fost prinși de polițiști!

Subiectul va fi dezbătut, pe larg, la Știrile SOMAX TV.

Citeste si:

Facebook Comments