VIDEO! Lucrările la canalizare, un chin pentru botoșăneni

Lucrările la rețeaua de apă și canalizare, atât din municipiu cât și din județ, reprezintă o mare problemă pentru botoșănenii care sunt nevoiți să suporte chinul drumurilor impracticabile.

Președintele Consiliului Județean își cere scuze cetățenilor, dar precizează că astfel de lucrări presupun și un disconfort. În plus, Costică Macaleți a precizat că vor exista întârzieri la extinderea rețelei de apă și canalizare la Dorohoi.

De ani buni, locuitorii din cartierele periferice ale municipiului au suportat chinul unor străzi dezastruoase. Situația s-a complicat și mai mult odată cu demararea lucrărilor la rețeaua de apă și canal.

Macaleți face un apel către firmele care desfășoară investiția: să lucreze cu mai multă grijă.

Șeful județului a adus în discuție și lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare de la Dorohoi unde vor exista întârzieri de aproximativ două luni.

Costică Macaleți a atras atenția șefilor de la apă să monitorizeze stadiul lucrărilor pentru a nu exista corecții financiare. Investițiile pe partea de extindere și modernizare a rețelei de apă și canalizare se efectuează pe finanțare europeană.

Citeste si:

Facebook Comments