Lucrările la Parcul Cornișa, finalizate pe 30 iunie

Inaugurarea are loc în iulie

Lucrările la Parcul de Agrement de la Cornișa se vor finaliza până pe 30 iunie. Multe din obiectivele de la Cornișa sunt deja realizate în proporție de 100%. Primarul Ovidiu Portariuc, împreună cu administratorul public, Adriana Zăiceanu, și reprezentanții constructorului au efectuat, joi, o vizită pe șantierul de la Cornișa. Aproximativ 3.000 de metri pătrați de luciu de apă vor fi în total, însemnând un bazin de dimensiuni olimpice, care pleacă de la 1,40 metri și ajunge la 4 metri adâncime, în zona de aterizare, un bazin de aterizare exterior pentru cele patru tobogane din zona de plajă, piscină de agrement interioară cu tobogane interioare, care pleacă de la 8 metri și se aterizează în interior, în piscina acoperită, un bazin de înot contracurent, bazin de hidroterapie și bazin de hidromasaj.

Va mai fi amenajat un lac de agrement cu o adâncime de 2,5 metri și o suprafață de 5.000 de metri pătrați, pe care cetățenii se vor putea plimba cu bărcile sau cu hidrobicicletele, în imediata apropiere fiind și râul de rafting care are o lungime de 285 de metri liniari. Au fost achiziționate bărcile și hidrobicicletele, dar și tuburile pentru tobogane. Drumurile de acces și utilitățile au fost realizate în procent de 95%.

Pe de altă parte, primarul Ovidiu Portariuc este supărat că nu poate promova Parcul de la Cornișa din bani publici, fiindcă majoritatea consilierilor locali au votat împotriva acestei propuneri.

După finalizarea lucrărilor de la Parcul de agrement Cornișa, la 30 iunie, în luna iulie este programată deschiderea, după ce au fost făcute toate probele.

Citeste si:

Facebook Comments