VIDEO! Ludovic Orban, la Botoșani

Atacuri dure şi moţiune de cenzură anunţate de preşedintele Partidului Naţional Liberal, venit în vizită la Botoşani în week-end. După ce s-a plimbat pe Unirii la Târgul Meşteşugarilor, Ludovic Orban a participat la o conferinţă de presă alături de primarul Cătălin Flutur şi senatorul Costel Şoptică. Sănătatea şi pensiile au fost pricipalele teme de discuţie.

Preşedintele PNL a venit duminică la Botoşani ca să participe la Comitetul Judeţean de Coordonare, apoi a susţinut o conferinţă de presă la sediul partidului din municipiu. Acolo a anunţat că intenţionează să ceară Ministrului Sănătăţii să plece acasă, printr-o moţiune de cenzură programată în această săptămână. Şi asta nu doar din cauza nemulţumirilor care au apărut de curând în spitale, din cauza salariilor.

Ludovic Orban a menţionat şi medicina de familie, insuficient finanţată şi cu medici transformaţi în birocraţi.

Totodată, Ludovic Orban a vorbit şi despre pensii şi recentele iniţiative de naţionalizare a pilonului al doilea. În legătură cu asta, reprezentanţii partidului intenţionează să demareze o campanie de informare a populaţiei, mai spune oficialul din capitală, mai ales pentru cei peste 4 milioane de români care contribuie sau au contribuit la acest pilon.

Prin moţiune, reprezentanţii partidului vor cere să plece şi şefei de la Ministerul Muncii, Olguţa Vasilescu, iniţiatoarea proiectului privind regulamentul sporurilor.

 

Citeste si:

Facebook Comments