Lupta politică pentru AGA continuă

Nici astăzi nu a fost liniște în Consiliul Local.

Aleșii s-au contrat pe seama unui proiect adoptat la sfârșitul lunii octombrie. Atunci, fiind în majoritate liberalii au votat pentru scoatearea vicepriarilor din AGA societăților subordonate Consiliului Local.

Astăzi, însă, cei din PSD au revocat-o.

Lupta politică pentru Adunarea Generală a Acționarilor de la societățile subordonate Consiliului Local Botoșani continuă. Chiar dacă la sfârșitul lunii octombrie s-a votat o Hotărâre a CL, astăzi a fost adoptată revocarea ei.

La amiază, a fost convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local la inițiativa consilierilor locali social-democrați.

Scopul convocării era de a revoca Hotârea adoptată în CL la sfârșitul lunii octombrie prin care cei doi viceprimari erau scoși în afara Adunării Generale a Acționarilor de la cele 4 societăți: Eltrans, Locativa, Modern Calor și Urban Serv.

Înainte de a se vota, consilierul local liberal Marius Oroșanu a cerut explicații din partea social-democraților privind revocarea acelei hotărâri.

Răspunsul viceprimarului Cosmin Andrei, nu a întârziat să apară. El a precizat că în expunerea de motive a proiectului de hotărâre este explicat destul de clar.

În dezbaterea pe seama acestui proiect a intervenit și consilierul Cătălina Lupașcu.

După ce a fost votată Hotărârea, viceprimarul Cosmin Andrei a nominalizat și consilierii locali care vor face parte din AGA celor 4 societăți.

Concluzia finală a fost dată de consilierul local liberal Eugen Țurcanu.

 

Citeste si:

Facebook Comments