Maeștrii teatrului românesc pe scena centrului cultural de la Săveni

Spectacol de zile mari susținut de actorii de la ”Constantin Tănase”

Eveniment cultural deosebit, vineri după amiază în orașul Săveni! Unii dintre cei mai iubiți și îndrăgiți actori ai tuturor timpurilor din România au fost prezenți la inaugurarea celui mai modern complex cultural multifuncțional din județ. Acest centru cu o capacitate de peste 200 de locuri poate fi folosit ca și cinematograf, sală de spectacole sau conferințe. Sala este dotată cu căi de acces și locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități, iar alături este o parcare cu 50 de locuri. Panglica a fost tăiată de edilul șef al orașului Săveni, împreună cu cei parlamentarii care au ajutat ca lucrarea să fie dusă la bun sfârșit.

Primarul Relu Târzioru a ținut să le mulțumească tuturor celor s-au implicat în realizare acestui obiectiv, parlamentari și oameni de cultură, proiectanți și constructori.

Cu acest prilej senatorul Doina Federovici le-a transmis încă o veste bună săvinenilor pasionați de sport.

Și pentru prima dată de când a fost dată în funcțiune scena Complexului Cultural Multifuncțional din Săveni a găzduit un spectacol de excepție asigurat de artiștii teatrului ”Constantin Tănase” din București.

Nume mari ale teatrului și filmului românesc precum Alexandru Arșinel, Vasile Murariu sau Stela Popescu i-au încântat pe săvineni.

Citeste si:

Facebook Comments