Maestrul Sabin Păutza, oaspetele biliotecii

Maestrul Sabin Păutza, oaspetele biliotecii

Într-o lună în care dragostea pentru cei mici se întrepătrunde cu respectul pentru personalitățile culturale ale neamului românesc, Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale, vă invită la un eveniment deosebit, menit a celebra excelența.

Este vorba de o noua întâlnire cu Maestrul Sabin Păutza, cunoscut compozitor, doctor în muzică şi profesor universitar, cu o carieră prodigioasă în România, dar şi peste hotare.

Punctul central al manifestării intitulate ”Ofrandă…copiilor lumii”, îl va reprezenta lansarea volumului ”Sabin Păutza – Maestrul”, semnat de Daniela Caraman Fotea, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Cartea prezintă prezinta biografia si opera lui Sabin Păutza, dar și instantanee foto din viața acestuia. În încheiere, publicul va fi invitat la proiecția filmului ”Secvențe din concertele maestrului”

Gazdă a evenimentului organizat vineri, 8 iunie, la Biblioteca de Limbi Străine (Pietonalul Unirii), va fi Mirel Azamfirei. Colaboratori ai activității sunt elevi ai Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani, coord. prof. Cătălina Șobachi.

Citeste si:

Facebook Comments