VIDEO! Mama protestatară și-a retras copilul de la școală

Decizie radicală luată de mama protestatară. Viorica Hrițcu, femeia care a acuzat sistemul educațional din România pentru eșecul fiului ei, a decis să-și retragă copilul de la școală. Aceasta a continuat și astăzi protestele în fața Inspectoratului Școlar și acuză în continuare, profesorii și inspectorii că i-au persecutat fiul.

Viorica Hrițcu, mama elevului botoșănean, care la 18 ani are abia 8 clase, a continuat și astăzi protestele în fața Inspectoratului Școlar Județean. Botoșăneanca a continuat să acuze pe inspectori și profesori pentru situația în care se află fiul ei. Femeia susține în continuare, că fiul ei a fost persecutat de cadrele didactice.

Mai mult decât atât, botoșăneanca a anunțat că și-a retras fiul de la școală. Băiatul, ajuns deja la vârsta majoratului nu a mai vrut să frecventeze cursurile. Acesta era înscris la un liceu industrial și avea deja peste 200 de absențe.

Viorica Hrițcu spune că băiatul se va întoarce la școală, cel mai probabil din toamnă, dar nu va mai urma cursurile la zi.

Viorica Hrițcu a protestat o bună perioadă de timp, acuzând profesorii, inspectorii dar și întregul sistem educațional românesc de eșecul școlar al fiului ei. Acesta a rămas repetent de trei ori, iar mama protestară spune că totul s-a întâmplat din cauza persecuțiilor la care a fost supus tânărul, de cadrele didactice. Reprezentanții Inspectoratul Școlar însă infirmă toate acuzațiile mamei protestatare.

 

Citeste si:

Facebook Comments