VIDEO! Mama și copil, rămași pe drumuri

Familie greu încercată de soartă înainte de Paști! O mamă și fiul ei bolnav, au rămas fără acoperiș deasupra capului. Cei doi trăiau în condiții mizere, într-o căsuță dărăpănată de pe strada Ștefăniță Vodă, din Botoșani. În cursul nopții de joi spre vineri, casa a fost mistuită de flăcări iar totul s-a făcut scrum. Familia își va petrece sărbătorile în adăpostul de noapte.

O nenorocire a lovit crunt o familie din Botoșani. În noaptea de joi spre vineri, căsuța lor sărăcăcioasă a fost mistuită de foc. Incendiul a pornit de la o sobă improvizată. Vecinii au observat flăcările destul de târziu și exista riscul să se extindă și la casele lor. De dimineață, femeia a plecat să caute adăpost.

Vecina le plânge de milă. Au rămas fără casă și trăiesc din ajutorul social.

Un alt vecin, susține că femeia consumă băuturi alcoolice și din acest motiv s-ar fi produs tragedia. I-a făcut nenumărate reclamații și nu este pentru prima dată când casa i-a luat foc.

Reporterii Somax Tv au luat legătura cu reprezentanții Primăriei iar la fața locului s-a deplasat șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Sorin Curcă.

Femeia are mai mulți copii, dar toți sunt plecați în străinătate și nu primește ajutor din partea lor.

 

 

Citeste si:

Facebook Comments