VIDEO! Mamă și fiică încătușate în plină stradă

Pentru că a respectat legea, și a tras pe dreapta un șofer vitezoman, un polițist botoșănean a avut parte de un tratament mai puțin obișnuit. Fiica și soția bărbatului care a apăsat pedala de accelerație au tăbărât pe polițist încercând să îl convingă să nu aplice amenda. Femeile au fost încătușate și conduse la Poliție.

Incidentul a avut loc în luna august a acestui an. Polițiștii au scos însă abia acum la iveală fapta. Șoferul rula cu peste 100 de km la oră în localitatea Copălău iar un echipaj de Poliție i-a ieșit în cale. După ce și-a prezentat actele la control, a chemat întăriri.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Acesta nu este singurul caz de acest gen. Oamenii legii au recunoscut în cadrul unei conferințe de presă că legea șchioapătă în anumite privințe și le îngreunează misiunile. Acest aspect ar urma să fie corectat prin proiectul de lege privind întărirea autorității polițistului.

Nu mai puțin de șase agenți de Poliție au fost amenințați. Înjurați sau chiar loviți în cursul anului 2017. Printre aceștia se enumără și două femei.

Citeste si:

Facebook Comments