Mama și fiul răniți grav în accidentul de la Văculești, transferați la Iași!

Mama și fiul răniți grav în accidentul de la Văculești, transferați la Iași!

Tânăra de 22 de ani, și fiul acesteia de doar un an, răniți grav în urmă cu două zile într-un accident pe drumului Botoșani-Dorohoi, la ieșire din localitatea Văculești au fost transferați la Iași.

Mama, diagnosticată cu multiple traumatisme la nivelul capului și al coloanei, a ajuns pe mâna medicilor de la Clinica de Nerurochirurgie, în timp ce copilul a ajuns la Spitalul Sf. Maria.

La Spitalul Județean Mavromati a rămas în continuare internat pe Secția reanimare tatăl copilului, care se află în comă indusă, dar potrivit medicilor în cursul zilei de miercuri va fi scos din starea de comă. În spital se află și șoferul vinovat de producerea accidentului, acesta suferind o fractură de șold. Potrivit medicilor de la Spitalul Mavromati, starea celor doi pacienți care au rămas la Botoșani este stabilă.

Cei doi părinți au apelat la o cunoștință pentru a-i duce acasă, după ce mama a stat internată câteva zile cu micuțul în spital. La ieșirea din Văculești, șoferul, un tânăr de 22 de ani, a ațipit, intrând violent cu mașina într-un pom. 

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments