Manageri de instituții, reconfirmați de C.J.

Manageri de instituții reconfirmați de Consiliul Județean Botoșani.

În ședinta ordinară a CJ de miercuri au fost aprobate rezultatele finale obținute în urma procedurii speciale de analiză a noilor proiecte de management depuse de candidații la funcțiile de conducere a unor instituții publice de cultură. Astfel, Dan Doboș a obținut nota 10 și rămâne pe postul de manager al Orchestrei Populare «Rapsozii Botoșanilor» și Liviu Andronic, tot cu nota 10, rămâne manager la Școala Populară de Arte și Meserii Botoșani.

Și Cornelia Viziteu a fost reconfirmată pe postul de manager la Biblioteca Județeană «Mihai Eminescu», după ce a obținut nota 9,93.

Până la votul dat de consilierii județeni, cei trei au fost interimari pe posturile de manager a instituțiilor publice de cultură din subordinea CJ Botoșani.

Deși, a obținut la evaluarea finală nota peste 9, managerul Memorialului Ipotești – Centrul Național de Studii «Mihai Eminescu», Miluță Jijie nu a depus un nou proiect de management în termenul stabilit, prin urmare comisia nu a putut lua nicio decizie până la ședința CJ de miercuri.

Citeste si:

Facebook Comments