VIDEO! Marș pe străzi și huiduieli la sediul PSD

După aproape o oră de protest în Piața Revoluției, mulțimea a plecat în marș pe străzile orașului.

Au făcut o primă oprire în dreptul sediului PSD unde au hulit cu putere fără însă ca nimeni să îi audă pentru că în fosta Casă a Căsătoriilor era beznă. Pe traseu i-au îndemnat pe cei ieșiti la balcoane să li se alăture, iar mulți au făcut-o. La fiecare pas mașinile îi claxonau în semn de susținere.

N-au ținut cont de frig iar mai bine de o oră au mărșăluit.

Decizia Guvernului de radia pe întuneric abuzurile politicienilor a revoltat sute de mii de români. 1000 s-au numărat și la Botoșani. Oamenii cer abrogarea ordonanței de urgență privind grațierea.

După zeci de minute de protest în Piața Revoluției, botoșănenii au pornit în marș pe Calea Națională. Au făcut o oprire la sediul PSD.

Unul dintre protestatari a venit însoțit de animalul de companie.

Aproape de strada Sucevei au intonat în cor imnul României.

Protestatarii au parcurs strada Sucevei, au mers pe Bulevard, s-au oprit în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean unde au aplaudat, au continuat marșul pe Pietonalul Unirii până în Piața Revoluției.

A apărut și primul efect al protestului. Un social democrat de pe plan local a demisionat din partid. Constantin Pitorac, fostul primar al orasului Flămânzi, actualmente consilier local.

La Botoșani există autorizație de protest până pe 14 februarie în in intervalul orar 18.00-22.00

Citeste si:

Facebook Comments