VIDEO! Marș pentru stoparea avorturilor

Peste 1000 de botoșăneni au participat sâmbătă la un eveniment cu o încărcătură emoțională aparte. Părinți, copii, bunici și preoți s-au alăturat în ”Marșul pentru viață”. Această manifestare are scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de avorturi.

Sub un soare cu dinți, sâmbătă, peste 1000 de botoșăneni au mărșăluit pentru un scop nobil. ”Marșul pentru viață” a devenit o tradiție frumoasă la Botoșani și în toate orașele din țară. Mămici care au fost la un pas de avort, și-au strâns sâmbătă pruncii la piept și s-au alăturat procesiunii.

În jurul amiezii, marea de oameni s-a adunat la Biserica ”Buna Vestire” iar de acolo au plecat la pas și au făcute câte o oprire la fiecare biserică ce le-a ieșit în drum. Câte clipe au poposit și în fața Maternității. Membrii Asociației Pro Vita au oferit flori mămicilor din Maternitate.

A vorbit în fața mulțimii un medic ginecolog care luptă împotriva avorturilor.

Protopopul Lucian Leonte a explicat cât de importantă este viața și cât de mare este păcatul în fața Lui Dumnezeu de a curma o viață.

„Marșul pentru viață” a fost organizat de Protopopiatul Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar, Asociația Tinerilor Ortodocși și Asociația Pro Vita.

Citeste si:

Facebook Comments